Kullanıcı Adı:
Şifre:

Cevap Gönder  Konu Gönder 
bestdarkstar.info:8080 virüsü nedir arkadaşlar?
16/06/10 11:18
wustafa
Üye


Mesajlar: 1
Grup: Üye
Katılım: 16.06.10
Durum: Çevrimdışı

Reputation: 6094
Mesaj: #1
bestdarkstar.info:8080 virüsü nedir arkadaşlar?


Selamlar Arkadaşlar;

"bestdarkstar.info:8080/google.com/people.com..." evet arkadaşlar...

Tartışacağımız sorun bu... Birçok sitede yazdım bu sorunu.. bir cevap bile alamadım. Son çare burası dedim. Neyse..
Web sitemde dolaşırken sağ alt tarafta hep bu uyarı gözüküyor. Nedir, neyin nesidir anlamadım? Sorun acayip bir şey, arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Siteye giriş yapıyorum nod32 ve yahut diğer antivirlerde bu uyarı geliyor, nedir bu baş belası anlamadım!.. Web sayfamda dolaşırken sürekli bu hata. Bir ara tanıdığım bir arkadaş websitesinin adres bölümünü güncellemişti. Fakat internet kafede website güncellemek biraz sakıncalıydı.. Neyse, bizim adres bölümümüzde googlemaps var, yani yerimizi googlemaps ile belirtiyoruz. Bu bakımdan adres güncellemesi yapacaktı. Sorun bundan olabilir herhalde. Çünkü uyarıda sizin de gördüğünüz gibi ".../google.com/people.com" falan yazıyor. Neyse... hatanın tam gösterimi burada tıklayın bir görün, çözüm önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder  Konu Gönder 


« Bir Önceki | Bir Sonraki »


Yazdırılabilir Bir Versiyon Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Konuyu Favorilerime Ekle

Forum Geçişi